logo

Workshop v továrně jsme si užili na maximum…

V sobotu proběhl očekávaný workshop glamour / akt focení v industriálním prostředí bývalé práškové lakovny. Kurz byl naplněn na maximální počet 15 lidí a support nám dělaly moje spříznené značky Sigma, která dodala pořádnou hakdu objektivů ART a Godox, který přivezl plné auto bateriové světelné techniky.

Po uvítání a úvodních technických informacích jsem se studenty prošel celou lokaci a postupně vytvořil čtyři stage, které jsme různě nasvítili a na každou stage postavli jednu z krásných modelek. Pak jsme vytvořili skupinky po 3-4 studentech a dali se do díla. Já osobně jsem poletoval od jedné stage ke druhé, řešil dotazy všech studentů a vysvětloval co a jak. První skupinka byla úplných začátečníků, tudíž jsem se jim věnoval o něco více, ale poslední skupina byla zase složená z profíků, kteří si přišli v podostatě jen zafotit, vyzkoušet si nová světla a objektivy a nasát trochu z mého know how 🙂

Jednotlivé skupiny se točily mezi lokacemi zhruba po půl hodinách, takže si všichni zafotili se všemi modelkami nejméně dvakrát a odnesli si tedy fotek poměrně dost. Tentokrát se sešla super parta lidí, mezi nimiž nebyl žádný z obávaných úchylů a obtěžovačů modelek, které já tak moc miluju 😀

Na závěr všichni dostali slevu 10% na mé další workshopy, 10% na objetitvy Sigma a 5% na světla Godox. A to se vyplatí!! Znáte mě přece, alias Horsta Fuchse… z minulého videa!

Na pár fotek ode mě se můžete podívat zde:

Rád bych poděkoval všem za účast a budu se těšit na vaše fotky a na účast na dalším workshopu, tentokrát na téma „Atelierové svícení portrétu a aktu“, který proběhne již 8. srpna.

Select your currency
CZK Česká koruna