logo

Workshop v polské poušti za námi, hlaste se na další!

V září jsem uspořádal fotografický workshop v polské poušti Leba. Byl to můj první samostatný třídenní workshop v takto vzdálené destinaci (skoro 900 km). Děkuji všem účastníkům za jejich skvělý přístup a profesionalitu. Ačkoli jsme první ročník kapacitně nenaplnili, stálo to za to a těším se, že příští rok to bude ještě lepší, protože vám již můžu ukázat, jaké fotky si z Leby můžete pod mým vedením přivézt. Vše bylo organizováno pro největší pohodlí všech studentů. Postarali jsme se o ně včetně dopravy a ubytování, transfery na lokace apod.

Největší poděkování patří mému týmu – obětavým promrzlým modelkám Mariu BartolomeuKatharině Zenkerové, šikovné vizážistce Elišce Svobodové a asistentovi Alexandru Pompošovi. Na focení jsme byli vybaveni skvělými přenosnými zábleskovými světly od firmy Photon Europe, šaty z Victory Salonu a modely s doplňky od Petra Lakrona.

Ačkoli jsme museli operativně řešit i pár trablíků, například 2x proraženou pneumatiku hřebíkem a občasný déšť, našli jsme vždy důstojné náhradní řešení a celý workshop mohl proběhnout bez obtíží.

Pokud budete mít zájem přidat se k nám na příští ročník tototo workshopu, který se bude konat v datu 12. – 15. června 2020, můžete se předběžně a nezávazně registrovat tímto formulářem a my vám pošleme veškeré informace, jakmile budeme znát výběr modelek atd.

Select your currency
CZK Česká koruna